Avantajele folosirii unei agentii de turism pentru calatoriile de afaceri

Multe companii calatoresc fara ajutorul unei agentii de turism, pe baza unor argumente, de cele mai multe ori nefondate. Parteneriatul cu o agentie de turism, parteneriatul cu BizTour, poate sa iti aduca beneficii multiple in momentul in care vine vorba de business travel. Fie ca vorbim despre conferinte, teambuilding-uri sau deplasari pentru afaceri, iata cateva dintre ele:

Lasa-ti grijile in mana expertilor. Folosind serviciile oferite de o agentie de turism, economisesti timp, eviti anumite situatii pe care nu stii cum sa le gestionezi si te asiguri ca vei avea in cel mai scurt timp biletele pe care ti le doresti, fara batai de cap.

Primesti cele mai bune preturi. Este posibil sa crezi ca ai obtinut cele mai bune preturi pentru calatoriile pe care vrei sa le faci. Totusi, externalizarea acestui proces catre agentie de turism presupune o reducere de pret, deoarece aici exista acces la mult mai multe optiuni decat cele disponibile tie.

Ai asistenta 24/7. Agentiile de turism asigura mai mult decat o reducere de costuri si de timp. Este important sa ai control asupra investitiei pe care o faci in cadrul companiei tale. In cazul unor probleme intampinate in calatorie, vei fi ajutat. Daca ai nevoie de informatii referitoare la evenimentele din zona in care calatoresti sau locurile in care poti lua o cina deosebita, vei primi consultanta necesara.

Invata din calatoriile tale. Este dificil sa iti coordonezi calatoriile de afaceri daca nu realizezi care este modul cel mai eficient si placut mod in care trebuie sa calatoresti. O agentie se poate mula si poate invata care sunt nevoile tale, in asa fel incat fiecare calatorie pe care o faci sa fie din ce in ce mai placuta pentru tine.

Este important sa ai o agentie pe care te poti baza atunci cand organizezi o calatorie in interes de afaceri. BizTour are o experienta de peste 10 ani in calatorii si stie de ce ai nevoie pentru a avea o delegatie placuta dar si eficienta.