Despre noi:

Despre Noi

Am inceput sa lucram in turism in primavara anului 2007. Am inceput de jos, am invatat, am crescut, am plecat, am hoinarit prin lume, dar ne-am intors. Si suntem mai hotarati ca niciodata.

Totul s-a transformat intr-o pasiune arzatoare si intr-o dorinta infinita de a crea amintiri.
Dorinta noastra este ca fiecare calatorie pe care o faci sa fie unica. Sa fie o aventura memorabila plina de trairi, opinii, ganduri, experiente.


Stim ca o calatorie reusita nu inseamna numai un mijloc de deplasare si o cazare. Fiecare loc este o poveste care asteapta interpretarea ta si care se imbogateste continuu prin simtirile tale.


Stim ca timpul tau si afacerea ta sunt mult prea importante, de aceea iti suntem alaturi ca sa ne asiguram ca logistica deplasarilor tale nu va constitui un impediment in a-ti atinge telurile.

Oferim un parteneriat. Oferim solutiile cele mai convenabile, chiar daca asta inseamna ca stam peste program pentru a cauta  ruta mai buna la pretul cel mai mic sau o cazare care sa se incadreze in buget, dar  sa ofere ceva mai mult decat un simplu loc de dormit intr-o delegatie.

Suntem eficienti. Si pasionati de turism. Si bucurosi daca cei ce calatoresc prin noi sunt multumiti. Si suntem o echipa…o echipa adevarata, care se reuneste de fiecare data pentru ca rezultatul final sa fie unul nu doar bun ci foarte bun.

Pentru ca suntem sinceri, ne asiguram de fiecare data ca putem raspunde pozitiv la intrebarea: Eu daca as fi clientul meu as lucra cu mine?

Lucruri interesante Despre Noi

Cristi (sau Ducu cum ii spune toata lumea) este un pasionat al traseelor montane, un muntoman convins, membru al clubului de turism „Caraiman Campina”.

Pe langa traseele montane, iubeste plimbarile cu bicicleta, plajele pustii si fotografia – site-ul nostru contine multe poze facute de el, inclusiv cea din aceasta pagina.

Ii place sa fie inconjurat de prieteni, este mai tot timpul baby sitter-ul de serviciul pentru copiii acestora si este absolut innebunit dupa animale – hraneste porumbeii, pisicile ii dorm pe piept, iar cateii sunt nedezlipiti de el.

Este fan al  muzicii folk, fiind prezent la aproape toate concertele de acest gen, iar in fiecare iarna se duce, impreuna cu prietenii, cu colindul la familiile acestora. Incearca sa invete sa cante la chitara si nu stie sa cante nicio melodie de la inceput pana la sfarsit.

Ruxandra este „tehnicul” agentiei. Omul responsabil cu liniile si coloanele din Excel, cel care face scheme, previziuni si raportari. In egala masura este omul care face mereu glume si care niciodata nu are probleme,  se confrunta cu situatii.

Economist de meserie, Ruxandra cauta adrenalina printre cifre si adora proiectele noi.

Ii place foarte mult muzica, atat de mult incat doar talentul ii lipsea sa devina cantareata. In schimb danseaza, tine concerte in masina si oricui este dispus sau fortat sa o asculte si da muzica exagerat de tare. Este fan Michael Jackson.

De asemenea, iubeste sportul. A jucat baschet, tenis, a facut innot, atletism, yachting (este din Constanta), ba chiar la un moment dat a fost instructor de aerobic. Acum nu se mai dezlipeste de orele de cycling si se viseaza vizitand lumea pe bicicleta desi nu stie sa mearga pe ea.