Destinatii de teambuilding: Sicilia

Orice organizator de teambuilding isi doreste sa reuseasca sa creeze un eveniment unic, in care participantii sa nu se plictiseasca, care sa reuseasca sa uneasca echipa si sa ramana o amintire minunata in mintea tuturor.

Suntem aici pentru voi! Va ajutam sa organizati teambuilding-uri remarcabile, indiferent de obiectivele pe care le aveti, indiferent de locul in care vreti sa plecati. Asadar, astazi ne-am propus sa exploram o idee noua de teambuilding, o destinatie aparte, cu o multime de lucruri de facut – Sicilia.

Din punctul nostru de vedere, aici orice pasiune, orice comportament isi gaseste o activitate potrivita de teambuilding.

Gastronomie si vinuri

In toata Italia, dar mai ales in Sicilia, exista o multime de preparate traditionale, absolut delicioase, pe care participantii unui teambuilding pot invata sa le prepare de la bucatarii autohtoni. Bineinteles, putem merge mai departe, sa cream un concurs in care mai multe echipe sa incerce sa pregateasca un pranz sicilian perfect. Membrii echipei voastre au deja cunostinte de bucatarie italiana? Atunci, sa le organizam un concurs de gustat si ghicit preparate locale. Nu e nevoie sa mai spunem cat de mult ne-am distra asa.

Creativitate si intelectualitate

Muzica, teatru, desen, dans, design vestimentar, sicilienii le au pe toate si le duc la un nivel ridicat. Cultura, traditia, istoria sunt elemente care le sunt fundamentale. Mai mult decat atat? Le exploateaza la maximum iar participantii din teambuilding-ul tau vor fi fericiti sa exploreze cat mai mult din aceste arte, secrete, mestesuguri.

Natura, sport si aventura

De la sporturi usoare, in care participantii vor avea mult timp sa admire natura, activitati recreative intr-un peisaj de vis, pana la sporturi extreme in care adrenalina ii va face pe membri echipei sa se uneasca din ce in ce mai bine, le gasim pe toate tot aici, in Sicilia. Jocuri de supravietuire si orientare in zona vulcanilor, rafting, pescuit subacvatic, off-road… doar cateva exemple.

V-am convins? Cine e gata de un teambuilding in Sicilia?