CAZARI

Pentru cine este acest serviciu

Serviciul nostru se adreseaza companiilor dinamice, care isi doresc ca fiecare angajat ce se deplaseaza in interes de serviciu sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Ce beneficii aduce

Contractele cu furnizorii nostri iti garanteaza accesul la TOATE unitatile de cazare listate on-line. Mai mult, pe langa aceasta, iti oferim experienta noastra in turism pentru a alege locatia optima in functie de necesitati. Beneficiezi astfel de un loc de cazare potrivit nevoilor tale.

Ce facem noi

Identificam nevoile pe care le are compania ta, alegem locul de cazare adaptat acestora, obtinem cel mai bun tarif si rezervam. Apeland la noi, obtii garantia unui loc de cazare asa cum ti l-ai dorit de la bun inceput. Consultantii nostri de turism au toate informatiile necesare si nu pot fi luati prin surprindere.

Ce inseamna o cazare business?

 • Locatie

  Cat mai aproape de eveniment/intalnire/meeting/conferinta/targ/punct de lucu sau orice alt punct de interes

 • Accesibilitate

  Usurinta cu care se pot accesa mijloacele de transport necesare pentru a-ti desfasura activitatea. (metrou, statie de autobuz, aeroport, port, heliport, tuc tuc)

 • Confort

  Suma elementelor care te ajuta sa te odihnesti, sa te relaxezi sau sa te concentrezi. Luam in considerare toate detaliile: numarul de stele, tipul de camera si facilitatile acesteia, tipul de masa, facilitatile hotelului inclusiv calitatea internetului, acces la business center, spa-fitness.

 • Optimizarea bugetului

  Cel mai bun tarif in raport cu solicitarea primita

 • Conditii de plata

  Platiti la termenul stabilit contractual, indiferent de conditiile generale impuse de unitatile de cazare

Mai e nevoie si de altceva? Nicio problema! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui ce ti-ai dori. De restul ne ocupam, cu placere.

Lucruri interesante despre cazari:

 • La nivel mondial sunt peste 700.000 unitati de cazare care insumeaza aproximativ 15,5 milioane de camere.

 • Anual, la nivel mondial, se cheltuiesc aproximativ 830 miliarde USD pentru cazari in unitatile hoteliere. 43% din aceasta suma vine din segmentul corporate.

 • 64% dintre cei ce calatotesc in interes de serviciu sunt barbati, iar peste jumatate din ei se incadreaza in segmentul de varsta 35-54 ani.

 • Cel mai mare hotel din lume, din punct de vedere al numarului de camere, este Malaysia’s First World Hotel avand 7.351 camere.