TICKETING

Pentru cine este acest serviciu

Serviciul de ticketing este disponibil pentru orice companie care isi doreste o deplasare in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, la pret minim.

Ce beneficii aduce

Apeland la serviciul nostru de ticketing, beneficiezi de bilete de avion achizitionate rapid, fara sa risti sa ai neplaceri legate de rezervari, conexiuni si alte lucruri ce consuma timp si nervi. Mai mult decat atat, ne ocupam de transfer pana la si de la aeroport… Deci, ce ti-ai mai putea dori?

Ce facem noi

Identificam rutele ideale pentru deplasarile tale, cautam zborul care ti se potriveste, ne ocupam de escale, rezervarea locurilor (in functie de preferinte) si de transfer. Tot ce vei avea de facut va fi sa te prezinti pentru imbarcare. Mai mult decat atat, iti putem oferi un colsultant cu care sa optimizeze bugetul de travel al companiei.

In plus fata de toate acestea, daca ne alegi ca parteneri vei avea acces la serviciile suplimentare ale companiilor aeriene. Te ajutam sa economisesti timp pretios, pe care sa il dedici afacerii tale si sa faci economii importante. Agentul de ticketing iti propune rute alternative (acolo unde se poate), astfel incat sa se beneficiezi cel mai bun raport dintre timpii de calatorie, timpii de escala, tarif si necesitate. Mai mult decat atat, alegand sa colaborezi cu noi, vei beneficia si de facilitati fiscal-financiare dedicate segmentului corporate.

Lucruri interesante despre transportul aerian:

  • KLM este cea mai veche companie aeriana din lume. Aceasta opereaza inca din anul 1919.

  • Compania Singapoare Airlines cheltuie anual aproximativ 700 milioane USD pentru serviciile sale de catering la bord si alte16 milioane pentru vin.

  • Compania Lufthansa achizitioneaza anual cea mai mare cantitate de caviar – aproximativ 10 tone

  • Un avion comercial zboara cu viteza medie de 800 km/h.

  • Companiile aeriene, la nivel mondial, au venituri anuale cumulate de 640 miliarde USD