TEAM BUILDING

Pentru cine este acest serviciu

Orice companie se poate bucura de avantajele unui astfel de program. Prin multiplele beneficii aduse, programele de team building ajuta atat la dezvoltarea companiilor mici, cat si a corporatiile cu sute, sau chiar mii de angajati.

Ce beneficii aduce

Rolul unui Team Building este acela de a suda echipa, de a determina personalul companiei sa se cunoasca mai bine, sa relationeze intr-un alt spatiu decat cel al biroului si sa se simta bine impreuna. Totodata, un team building duce spre dezvoltarea atat personala, cat si profesionala a angajatilor.

Ce facem noi

Un team building organizat de noi presupune activitati placute, ce dezvolta inteligenta emotionala, comunicarea, nivelul de implicare profesionala a angajatilor, recunoasterea valorilor (atat ale celor personale, cat si ale companiei) si multe altele.

Pe langa activitatile relaxante si distractive, organizam semninarii, workshop-uri, brainstorming-uri, cursuri (vanzari, marketing, dezvoltare personala) si orice alte activitati prin care planurile de viitor, dorintele si idealurile angajatilor sa se armonizeze cu viziunea si valorile companiei.

De-a lungul timpului, am ajutat companiile partenere sa organizeze Team Building-uri de succes, cu tematica sau fara, atat in Romania, cat si peste hotare, in tari precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Olanda si ne dorim ca pe viitor sa ajungem si in alte destinatii. Cum suna un Team Building exotic, pe o plaja indepartata?

Noi impartim Team Building-urile in 3 categorii in functie de specificul lor:

 • Professional Team Building

  Pe langa activitatile specifice unei iesiri cu echipa, punem accent pe dezvoltarea personala si profesionala a participantilor. Acest lucru poate sa insemne: semninarii, workshop-uri, brainstorming-uri, cursuri si nu numai. Planificam pentru tine si echipa ta o multime de activitati prin care angajatii sa inteleaga si sa isi insuseasca viziunea si valorile companiei, iar managementul sa inteleaga cum sa isi motiveze echipele in cel mai eficient mod.

 • Leisure Team Building

  Acest tip de Team Building este dedicat exclusiv conturarii spiritului de echipa, relatiei de prietenie dintre colegi, indiferent de statutul lor. Se pune accent pe activitati outdoor precum: jocuri de echipa(cu specific sau clasice), hiking, escalada, orientare turistica, tehnici de supravietuire, echitatie, rafting, offroad, navigatie, concursuri diverse, paintball, photo-hunting, pescuit, baza militara etc sau indoor precum jocuri de societate, karaoke, escape room, quiz-uri, casino, etc.

 • Mixed Team Building

  Tipul de Team Building in care cele doua variante de mai sus se regasesc in proportii egale.

Lucruri interesante despre Team Building:

 • 50% dintre schimbarile pozitive in modelele de comunicare de la locul de munca se datoreaza interactiunii sociale in afara acestuia.

 • Companiile care reusesc sa-si mentina angajatii implicati la locul de munca obtin venituri de 2,5 ori mai mari decat companiile in care nivelul de implicare este scazut

 • Companiile din SUA pierd aproximativ 3 miliarde USD anual din cauza efectului atitudinii negative la locul de munca