CONFERINTE, SEDINTE, MEETING-URI

Pentru cine este acest serviciu

Serviciul este destinat celor care stiu cat de important este sa ramana conectati si pentru cei care au ceva de transmis – fie colegilor, fie partenerilor sau altor oameni din zona de business de interes.

Ce beneficii aduce

Prin serviciul nostru, te ajutam sa economisesti foarte mult timp si uiti de probleme. Organizarea unui eveniment presupune multa munca, research si necesita rabdare si atentie la detalii. Apeland la noi beneficiezi de sfaturi din experienta, de o multime de ponturi pentru ca evenimentul tau sa fie perfect si de reteaua noastra de parteneri din domeniu, incepand de la speakeri specializati, pana la instructori de aerobic.

Ce facem noi

Responsabilitatea noastra este sa organizam totul pana in cel mai fin detaliu, astfel incat rezultatul sa conste in atingerea scopului tau, dar si intr-o experienta interesanta.

Indiferent de locatia pe care o alegi, ne ocupam de transport, cazare, masa, programe dedicate, acces la sali de conferinta echipate corespunzator, speakeri, coffe break-uri, mese festive, activitati ce tin de divertisment. Calitatea serviciilor determina succesul unui eveniment, iar noi iti garantam ca nu facem rabat de la acest detaliu!

Singurul lucru pe care nu ti-l putem garanta este vremea, dar iti putem asigura o umbrela, de ploaie sau de soare!

Pentru ca evenimentul organizat sa fie intr-adevar o reusita, in plus fata de logistica necesara organizarii lui, punem accent pe implicare, comunicare, disponibilitate si suport.

Lucruri interesante despre conferinte, sedinte si meeting-uri:

  • In timpul unei prezentari, majoritatea oamenilor aud doar 20% din mesajul transmis de vorbitor. Restul de 80% se bazeaza pe suport vizual.

  • Daca intr-o prezentare se foloseste umorul, rata de absorbtie a informatiilor prezentate creste cu 800%.

  • In SUA, intr-o zi obisnuita se tin aproximativ 17 milioane de sedinte.

  • 9 din 10 persoane se gandesc la altceva in timpul sedintelor.