INCENTIVE

Pentru cine este acest serviciu

Incentive Travel este pentru orice firma isi doreste sa isi motiveze angajatii, sa isi rasplateasca partenerii sau sa ofere un cadou diferit clientilor. O calatorie ramane unul dintre cele mai frumoase si inedite lucuri pe care le poti oferi.

Ce beneficii aduce

Oamenii sunt mai motivati sa atinga rezultate bune atunci cand au parte de o recompensa. Poate ca este defect profesional, insa noi nu ne putem gandi la nicio motivatie mai buna decat o calatorie. Cui nu-i place sa ii fie recunoscute si recompensate eforturile depuse?

Ofera-le angajatilor tai ocazia de a castiga cateva zile departe de cotidian si vei vedea cum creste interesul fata de munca in firma ta. Sau poate iti doresti sa oferi un cadou partenerilor sau clientilor afacerii tale. Fa-le o surpriza de neuitat, oferindu-le un city break. Cu siguranta vei capata un loc special in ochii acestora.

Ce facem noi

Apeland la noi, nu numai ca ai oportunitatea de a te bucura de cele mai bune tarife pentru cele mai populare destinatii, dar ai totodata siguranta ca totul va decurge impecabil. Ne ocupam de absolut tot: de la preluarea angajatilor de acasa, la transport, transfer, cazare, obiective turistice, astfel incat totul sa fie perfect.

Lucruri interesante despre Incentive Travel:

  • 46% dintre companiile americane folosesc Incentive Travel pentru a-si stimula/recompensa angajatii, clientii si partenerii.

  • Companiile care folosesc Incentive Travel ca modalitate de recompensare inregistreaza cresteri de venituri de 3 ori mai mari decat cele care nu folosesc aceasta metoda.

  • Dintre companiile care au programe de premiere sub forma de Incentive Travel, 53% recompenseaza agentii de vanzari, 43% recompenseaza angajatii in general, 33% recompenseaza canalele de parteneri si 27% folosesc Incentive Travel pentru fidelizarea clientilor.

  • Un serviciu Incentive Travel adaptat corect personalitatii beneficiarului, poate creste productivitatea acestuia cu peste 18%. De asemenea ROI poate creste cu 112%.